Site icon Το Ροδάμι

Τα παζάρια της Άγκυρας με τους «συμμάχους» υποθάλπουν την τουρκική επιθετικότητα (VIDEO)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΚΑΤΣΩΤΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
Η τουρκική επιθετικότητα υποθάλπεται από τα παζάρια και τους σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, τόνισε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, μιλώντας στο Κανάλι της Βουλής το πρωί της Πέμπτης 4 Ιούνη.

Υπογράμμισε πως το ΝΑΤΟ θεωρεί ενιαίο επιχειρησιακό χώρο το Αιγαίο, προωθεί τη λογική της συνδιαχείρισης στην Ανατολική Μεσόγειο, επιβράβευσε την Τουρκία για την επέμβαση στη Συρία και έδειξε ανοχή στο τουρκο-λιβυκό μνημόνιο.

Ο Χρ. Κατσώτης χαρακτήρισε ανησυχητικές τις εξελίξεις και προειδοποίησε ότι ο λαός θα είναι αυτός που θα πληρώσει το μάρμαρο της εμπλοκής της Ελλάδας σε αυτούς τους σχεδιασμούς.

Αναφερόμενος στην προσπάθεια της κυβέρνησης να φορτώσει άλλη μια κρίση στις πλάτες του λαού, σημείωσε πως «μαζί με την καραντίνα ήρθε και η γκιλοτίνα», ενώ έφερε ως παράδειγμα τους ξενοδοχοϋπαλλήλους που βρίσκονται στον αέρα. Επίσης, σχολίασε τα «πρωτόκολλα υγείας» που θα ισχύσουν στον Τουρισμό, υπογραμμίζοντας ότι το βασικό ζητούμενο για την κυβέρνηση δεν είναι η προστασία της υγείας του λαού, αλλά η κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων.

Exit mobile version